BARN OCH FÖRÄLDRA WORKSHOPS

I samarbete med Kulturskolan anordnar Cirkus Unik 2017  barn- och föräldraworkshops. Det är mindre träffar med chans till djupare kontakt där elever-föräldrar med varierande socioekonomisk och kulturell bakgrund, med kärleken till cirkus gemensam,  får möjlighet att träffas och umgås lite nämnare. Cirkus Unik får där möjligheten att diskutera  med föräldrarna om våra värderingar på de tre olika nivåer som vi arbetar inom; individ, grupp och samhällsnivån.

 

 Vi utbyter erfarenheter och hör föräldrarnas perspektiv på vårt arbete.

Det är mycket intressant att få utbyta erfarenheter och höra föräldrarnas perspektiv på vårt arbete.

 

 Alla 20 grupperna i vår cirkusskola från sju olika stadsdelar kommer kunna ta del av  denna nya aktivitet.

 

För barnen blir det en ny upplevelse att få fungera som lärare till sina föräldrar. Vi ger barn och vuxna ett värdefullt verktyg till djupare kontakt med mer fysisk kontakt via duo akrobatik, luftakrobatik , koordinationsövningar och ökad finmotorik med jonglering.

Förstås avslutar vi med fika där alla kan umgås i sällskap med människor de kanske aldrig skulle träffat annars.

 

DATUM

27e maj Tynnered, Frölunda, Majorna

3e juni Gunnilse, Rannebergen, Majorna

18e nov Bergsjön, Hisings Backa, Gunnilse

2e dec Majorna, Biskopsgården, Hisings Backa

SOMMARTRÄFF

Lördagen den 2e september 2017 bjöd Cirkus Unik och Kulturskolan in alla sina cirkuselever från cirkusskolorna runt om i staden till årsträff. Det blev en glad och avslappnad dag i Slottsskogen med chans till att göra cirkus . Föräldrar och barn från hela Göteborg samlades över  fika och som festlig avslutning fick barnen ett Cirkus Unik-spel med sig hem.