CIRKUSKALAS

Cirkus Uniks Cirkusskolor i samarbete med Kulturskola har under våren 2018 tränat barn i 19 cirkusgrupper över hela Göteborg. De träffades i slutet av maj för en stor gemensam terminsavslutning i Sjumilahallen, där Cirkus Uniks historia startade 2015.

 

231 barn och föräldrar hade roligt tillsammans. Barnen lekte, föräldrarna samarbetade i olika uppgifter och alla fikade tillsammans. Som avslutning på dagen fick alla njuta av en stor överraskning: Cirkus Unik artister/pedagoger uppträdde för dem. Vilken avslutning!

STAFETT AVSLUTNING

Cirkus Unik avslutade vårterminen 2018 med en ny satsning med integrationssyfte i samarbete med Skapande Skola, Västra Göteborg. Elever i åk 4 från fem skolor i Västra Göteborg har under året haft undervisning i och tränat cirkustekniker på idrottstimmen och hela processen filmades. Den 8:e Juni fick alla de medverkande 135 eleverna och deras lärare för första gången träffas för att se stafettpinnen gå i mål. Alla som deltog bjöds på filmvisning, fika och på en cirkusföreställning från Cirkus Unik med våra cirkuspedagoger.