NÄSTA SHOW

 

 

 

SHOW Drömfångaren - Kungsbacka

Datum: 18:e augusti 2019

Tid: ÅTERKOMMER

Adress: Exakt adress ÅTERKOMMER

 

 

SHOW- Lerums barnfestival

Datum: 8:e September 2019

Tid: ÅTERKOMMER

Adress: Nääs Allé 10  448 92 Floda 

 

 

 

 

 

 

 

KALENDER

VÅGA VARA

VÅGA VARA är en show med svindlande cirkustekniker utförda av 5 cirkusartister från Cirkus Unik. Showen handlar om vikten av att våga vara sig  själv och gå emot likriktningen som breder ut sig i samhället. Föreställningen tar  upp ett tema som är mycket aktuellt framförallt för alla unga som idag många gånger känner sig tvungna att följa grupptrycket vad det gäller utseende, klädsel, beteende, åsikter etc för att bli accepterade och en del av gruppen.

 

Det är viktigt för de unga att i dagsläget hitta sin inre styrka och röst och våga följa den. Vi visar i föreställningen att det är godkänt och accepterat att sticka ut, att erkänna färg och att stå upp för det man vill uttrycka.

 

Filmare : Kristina Meiton

Fotograf: Lina Ikse

HAND I HAND

I ett splittrat samhälle bjuder vi på- Fred, frihet och frid.

En poetisk föreställning av Cirkus Unik i balans och harmoni där vi med parakrobatik och luftakrobatik visar hur man kan uppnå balans och stödja varandras kraft. Artisterna ackompanjeras av en sjungande luftakrobat.

Fotograf: Lina Ikse

SISTA MINUTEN RESA

En kvinna ger sig plötsligt ut på en resa men blir överraskad när hon träffar piloten som ska ta henne med på äventyret. Publiken bjuds på en rolig och poetisk resa. Artisterna uppträder i rep och ring högt upp i luften.

 

Tid:13 minuter

Fotograf: Natalia Parra & Erik Lütke

BUSNINGSTID

En resa där barnen tar med sina föräldrar till drömmarnas och en nyfikenhetens värld. Föreställningen påminner alla vuxna & barn om att stänga ner skärmen, lägga undan tidningen och ge sig hän tillsammans mot en plats där ni möts på riktigt. I föreställningen ingår flera olika cirkustekniker men framförallt alla möjliga, och omöjliga, konster i luften.

Alla som är barn eller har varit det kommer att känna igen sig.

 

Tid: 40 minuter

Fotograf: Ines Sebalj & Michael Jönsson

EVENT

Har du ett evenemang på gång som du vill göra lite extra speciellt. Vi  planerar tillsammans med dig och anpassar det efter dina behov och lokal. Vi har flera nummer, men vår specialitet är luftakrobatik!

KONTAKTA OSS

Fotograf: Lina Ikse

VÅRA KUNDER

Fotograf: Ines Sebalj

Fotograf: Ines Sebalj